En ti-årig kunde kom til fabrikken

Kenneth, en meget sød kunde fra Rusland, har støttet os siden etableringen af ​​vores fabrik.Kenneth er VIP-kunde på vores fabrik, han har 2-3 containere hver måned.Og samarbejdet mellem os har altid været meget behageligt, kenneth er meget tilfreds med vores kvalitet, og vi har også gjort vores bedste for at give ham de bedste produkter.

trist

Som tiden går, er vi vokset fra en lille fabrik med støtte fra vores mange kunder.I løbet af denne tid bliver vores team større og større, og vores produktionslinjer bliver flere og flere.

2c9c7146

Under væksten af ​​vores fabrik har Kenneth været med os hele tiden.I takt med at vores fabrik bliver bedre og bedre, bliver Kenneths forretning også større og større.I 2019, i vores syvende års samarbejde med Kenneth, sagde Kenneth, at han ville komme til vores fabrik for at besøge, og han kom med en kæmpe ordre.

dsfqf

På grund af nyheden om, at Kenneth kommer, er vores fabrik fordybet i glæde.Vores chef lægger stor vægt på denne kundes besøg og forbereder alle prøver af nye produkter, som kunderne har brug for på forhånd.Kenneth kom til vores fabrik efter at have underrettet os en uge.han er meget gentleman og meget snakkesalig, er en kunde, der fortjener vores påskønnelse og opmærksomhed.

dgw

Vi tog kunden med for at se vores produktionslinje og tog ham med til at få en mere dybdegående forståelse af vores produktionskapacitet og produktkvalitet.Kenneth var meget tilfreds, og vi underskrev kontrakten med det samme.Vi gik til middag sammen inden Kenneth tog afsted, og stemningen var ganske behagelig.

dsfheget

I 2022 har Kenneth samarbejdet med os i 10 år.I løbet af disse 10 års samarbejde er vi blevet mere og mere tavse.Kenneth er ikke kun en meget vigtig kunde, men også en meget vigtig ven af ​​os,også selvomfamiliemedlemmer, jeg tror, ​​at vi vil i fremtidenblive bedre og bedreog vokse sammen.


Indlægstid: 31. maj 2022